ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, teşekkürler ince düşünceniz için, ben de bu tür bir şüpheniz varsa da kategori moderatörleriyle iletişime geçebilirsiniz dedim o yüzden. Fakat bunun yolu yorum yapmak değil, açık arttırma konusuna yapmak ise hiç uygun değil belirttiğim sebeplerle.
Açık arttırma konularında baltalayıcı bir yorumun 1 dakika bile durması bir teklifi etkileyebilir. Bu tür konularda alıcıyı da satıcıyı da aynı oranda düşünmek gerekiyor. İki tarafın da haklı olabileceği, mağdur olabileceği değerlendirilmeli.
Sizler de haklısınız tabi olaya hangi açıdan bakarsak o taraf haklı ancak ben karşı tarafın kötü niyetli olması ihtimalini daha yüksek buluyorum. Yanlış anlamayın küçük bir öneri olarak söylemek istedim. Açık artırmalarda bu tür yorumlar serbest bırakılsa forumda gönüllü bu işlerden anlayan bir ekip kurulsa ve baksa eğer yoruma yanlış bilgi varsa o kişiye bir ceza kesilse mesela Çünkü dediğim gibi diyelim böyle bir scripte ihtiyacım var ama pek anlamıyorum sağlam da bir proje yapacağım benim emeğim uğraşlarım vs çöp olmaması içten bile değil böyle durumlarda. Ya da ikinci bir öneri olarak da yine gönüllü bri ekip kurulsa ve bu tür scriptler için açık artırma açmadan önce incelense.