Merhabalar, hali hazırda MTA:SA adlı platformda oyun sunucum var. Geçtiğimiz yıl Temmuz-Ağustos aylarında çok büyük saldırılar aldık ve Türkiye de sadece bizi koyabileceğini düşündüğümüz bir firmaya zorunlu geçiş sağladık ve bir süre rahat ettik. Şuanda geçtiğimiz firmada da saldırı sorunları yaşıyoruz. Laglanmalar vs çok fazla oyuncularımız oyundan düşüyorlar gibi bir çok problemimiz var. Platformumuzda çok fazla oyuncu var ve MTA:SA platformunda türkiyede en yüksek oyunculu oyun sunucusu diyebilirim. Gerçekten artık biri koruyabilecek birilerine ihtiyacımız var. Türkiye de bu korumayı sağlayabilecek kişi sayısının çok az olması hatta neredeyse 1-2 firma ile kısıtlı olması üzücü bir durum(R10'da defalarca kez konu açtım bu durumla ilgili 1 tane firma bulamadım.)

Aradığımız şartlar;
- Ryzen 5-7-9 veya Intel i9 serisi işlemciye sahip bir donanım.
- DDoS korumasına gerçekten güvenen, sadece mikrotik ile kalmayıp farklı cihaz ve yazılımlara sahip olunması.
- Elbette saldırı gelmeden saldırının türünü, çözümünü öğrenmek mümkün değil 4 yıldır bunu çok iyi şekilde tecrübe ettim. En azından gelen saldırıyı kısa süre içerisinde çözümleyebilecek bir firma arıyoruz.

Artık birisi bu konuda bize yardımcı olabilir mi? Bu sorunu yaşayan tek oyun sunucusu değilim. Platform üzerinde çok fazla tanıdığım insan bu ve benzer sorunları yaşamakta ben artık her gün sorun yaşamaktan gerçekten bıktım. Çok teşekkürler saygılar sevgiler.