Foothill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
simdi aslinda sitede fazla ozellik yok. yani sonuc olarak kullanmak istedigim eklentiler marketing, optimize tarzi eklentiler. diger seyleri kismak istiyorum. yani elementor'dan kesinlikle kurtulmak istiyorum. onun disinda bu tarz custom post type, custom fields icin crocoblock eklentilerini kullanmak istemiyorum. bu tur eklentileri sadece musteriler icin kullanmaya karar verdim

Child tema'dan kastiniz. Ben simdi wp-content/themes/ klasoru icine Pyro diye bir klasor actim. icine, functions.php, index.php, style.css, page.php, front-page.php, header.php, footer.php

daha sonra register_nav_menus diye biseyler ekledim. menu destegi gelmesi icin. simdi ben child tema olusturmus oldum mu ?
Hayır sadece functions.php ve style dosyası yeterli bir kaç satırı degismeniz yeterli aşağıdaki linkten bilgi alabilirsiniz,

https://developer.wordpress.org/them.../child-themes/

Birkaç işlem için eklentiyi gerek yok child tema oluşturup tüm kodlarinizi buradan ekleyebilirsiniz. Ve temaya güncelleme gelse dahi kodlariniz gitmez

Netten araştırıp daha fazla örnek ile yapabilirsiniz mobilim şu an kod iletemiyorum