Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak Udemy üzerinden Sadık Turan Bey'in komple web geliştirme dersini satın almıştım o zamanlar 26 TL üzerinden ve hızlı bir şekilde sıfırdan ilerleme kaydetmiştim. Daha sonrasında r10 üzerinden işler yaparak bildiklerimi artırdım şu anda geldiğim noktada hala çok eksikler var ve gün geçtikçe yeni şeyler öğreniyorum. Kimse her şeyi bilemez bu sektörde benim diyen bir yazılımcının bile bilmediği bir çok şey olduğunu düşünüyorum. Fakat iyi yerlere gelmek için düzenli çalışarak sektördeki yazılımcıların önüne geçmenin yeterli olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de maalesef yazılım sektörü dünyadaki lider ülkelerin gerisinden geliyor ve bu yüzden yazılımcıya önem lider ülkelerdeki kadar verilmiyor. Fakat ilerleyen yıllarda Türkiye'de de daha güzel ve rekabeti daha yüksek bir yazılım sektörü olacağını düşünüyorum. O yüzden geç kalmadan başlamanızın sizin için büyük bir artı olacağına emin olabilirsiniz.
kesinlikle yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. hem araştırmalarım hem de konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlarla da görüştükten sonra durumu ve şartları daha iyi kavramama yardımcı oldu. peki eğitim alanında kullanabileceğim en iyi kaynaklar sizce nelerdir? udemy kursları btk akademi bildiğim alanlar tabii. ekstra bir kitap bi kanal öneriniz mevcut mudur?