waldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. gerçekten bu alanda çok hevesliyim. bilgisayar başında olmaktan keyif alıyorum. ve hep başlamak isteyip okul ve maddi durumlar gibi sebeplerden bi türlü odaklanamadığım bir konuydu. fırsatını bulmuşken konu hakkında bilgi sahibi kişilere danışmak istedim. html alanında çok az birikmiş bilgim var. ama javascriptten önce html bitirmem benim için daha sağlıklı olacaksa önceliğim html sonra javascript olabilir tabii. ama htmlin ardına css eklemem şart mı sizce?
detaylı bilmeniz şart değil fakat en azından etkenlerini bilip neyin nasıl davrandığını öğrenmeniz yani yüzeysel olarak bilmeniz şart css kodunun html içerisinde nereye yazıldığını ve tam olarak hangi konularda hangi durumları değiştirdiğini bilmelisiniz örnek olarak bootstrap üzerine yoğunlaşmanız size hem css hem html yi öğretecektir bir buton yapıp bu butona bir link vermeyide size jscript öğretecektir daha da geliştirip kendinize bir kayıt olma ve giriş sistemini php mysql boostrap ve javascript ile yapmanız size her dili yavaş yavaş ama aynı zamanda öğretecektir.