öğrenme aşamasında kesinlikle 5-6 saat ayırmanızı önermiyorum yapamadığınız ve kafayı bunalttığınız her an(benim yaşadığım gibi) soğumanıza ve iğrenmenize sebep olacaktır ve video öğretici kanallar inanılmaz sıkıcı bir hale gelecektir
size verebileceğim en güzel tavsiye ben tam olarak ne yapmak istiyorum diye fikir bulup ne kadar kötü olursa olsun o fikri o küçük sunucuya nasıl yerleştirip çıkan hataları nasıl düzelteceğinizi bulmakla ve çözerek öğrenirsiniz tutupda elin adamı
divi buraya yerleştirin diyip konuyu es geçtiğinde ve anlamadığınızda 10 üzeri 11milyon milyar m3 kadar vaktiniz çöpe gider.
çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. ben tam olarak ne alanda daha başarılı olabileceğimi kestiremiyorum. ama bana güzel bi gelecek sunabilecek bi alan istediğim kesin tabii her insan gibi. ama içimden uygulama tasarımı. web tasarımı, proje hazırlama vs gibi konular geçiyor. oyun hazırlamayı vs şu an çekici bulmuyorum gibi hissediyorum. bu arada adobe xd alanında web tasarımı üzerine biraz geçmişim de bulunmakta. aynı şekilde seo üzerine birkaç çalışmam var. money site yani paravan blog alanında kendimi uzman seo bir yol göstericiyle geliştirdim bi müddet. bu yüzden site ve uygulama sanki daha yapabileceğim bi alan gibi geliyor. sizin düşünceleriniz nelerdir?