OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun hocam hasta olan değil eceli gelen ölür yani sen ameliyata gireceksin diye ölürüm deme korkma bir an sapasağlam insanlar devrilip gidiyor
Çok geçmiş olsun korkuya gerek yok
Orası öylede hocam hiç ameliyat olmadım o yüzden biraz tedirginlik var
karamazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
küçük çaplı ameliyatlar bunlar merak etme bir şey olmaz
İnşallah hocam hiç ameliyat olmadım biraz o yüzden tedirginim birde cok zor burun ameliyatı falan diyenler oluyor.
RedFire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amaan dert ettiğin şeye bak ben ameliyattan çıktım narkoz etkisi geçer geçmez havalandırma alanında sigara içerken bayıldım hayatı bu kadar sevmeyin hocam 😁 burun ameliyatı olmak sıkıntı 1 seneye eskisi gibi oluyor burun düşüyor tr de çok para vermedikçe tavsiye etmiyorum
Hocam durun daha yeni atandım memur oldum biraz sevelim hayatı😂 sizinkiside çok iyi cesaretmiş.
nb1755 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En az riskli ve ağrısız ameliyatlardan birisidir burun estetiği. Özel olarak merak ettiğiniz bir şey var ise ö.m atabilirsiniz
Çok zor falan diyenler oluyor hocam bilemedim
BlogMeclisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burun ameliyatı başarısız geçti, hastayı kaybettik. Diye bir haber duymadık. Bu nedenle inşallah sorunsuz geçecektir.
İnternete ben onlarada baktım hocam varmış .d
StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2021 Mart ayında çift çene ameliyatı oldum, hayatımın en güzel günüydü. Herkes, masada kalırsın - narkozdan sonra uyanamazsın, çenen daha kötü hale gelir diye yorumlar yapıyordu moral verecekleri yerde içine ediyorlardı. Kimseye aldırış etmedim, sadece yanımda refakatçi olarak annemi götürmüştüm. Akşam 11de giriş yaptık, sabah 7de ameliyata girdim. 13:41de çıktım. Çok güzeldi, acısı tatlısı, hastane ortamı ameliyat ortamı felan.
Geçmiş olsun hocam umarım benimkiside güzel ve rahat olur.
Şimdiden geçmiş olsun.
Teşekkürler hocam sağ olun.
Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne var hocam burnunda merak ettim. foto koyarmısın
Ekledim hocam kemer var.