Bloodz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hasar kaydı; aracının kazasını/boyasını sigortadan veya kaskodan yaptırdığın zaman 5664'e SMS göndererek gördüğün tutardır. Bahsettiğin ilanlarda hasarı yok demiyor, hasar kaydı yok diyor. Yani boşa gıcık oluyorsunuz. Araçta hasar olsa dahi, dışarıda bir sanayi ustasında yaptırmış olduğunu ifade ediyor.

Konu sahibine gelecek olursak, 250-300 bin bandında onlarca araç bulabilirsiniz. Alacağınız her arabada bundan daha iyi olacaktır.
Örnek; Opel Astra/Vectra, Ford Focus, Golf (FSI almayın), Jetta, Peugeot 307 vs. vs. istediğiniz model aralığında onlarcası var.

Hayırlı olsun.
Bu arabanın neden Pego 307 gibi teneke bir arabadan bile kötü olduğunu düşünüyorsunuz hocam. Opeller sağlamdır ama bu paralara temizi zor bulunur. Jetta da aynı şekilde. Fod focus 280 liraya 2001 2022 modellerini veriyolar focusta baktım. 2002 focus almak mı yoksa 2009 accent almak mı bilemedim modeller çok düşük. Hem sedan araba iş için kullanıyorum malzeme yüklüyorum bazen o yüzden sedan almam lazım