masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opel vectra bakıyorum hocam ama parça masrafları çok diyorlar. Valla aylardır ben düşmesini bekliyorum herkes düşecek dedi. pandemiden sonra düşecek dediler yeni yıldan sonra piyasa oturur dediler sürekli artıyor hocam kimse arabasını ucuza satmak istemez ben kaç yıldır araba piyasasının hiç düştüğünü görmedim
Ben de aynı durumu yaşadım. Elimdeki parayı bu piyasada araba alınmaz diyerek işe yatırdım 1.5 yıl önce. Benim iş battı. Alacağım araba x4 yaptı. Piyasanın düşüp düşmemesi şu anda tamamen hükumete bağlı. Mevcut hukumet için halkın arabaya binmesi lükse giriyor. Türk halkına telefon, araba vb şeyler lüks görülüyor. Hak etmiyoruz yani güzel kaliteli şeyleri..

Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa aynı gün gidip alın çünkü seçimin sonucu belli. Araba lüks olarak görülmeye devam edilecek. Kazanabilecek aday çıkarsa da piyasaların yaşayacağı olay şu: SUDDEN STOP. Herkes seçim sonrasını bekleyecek. Ve piyasa adeta kilitlenecek.

Aday meselesinin önemini, aday açıklandıktan sonraki borsanın vereceği tepkiden anlayabilirsiniz.