masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız hocam görüntülüde konuştuk arkadaşla uzun yolda yapmış kilometreyi ankarada yaşıyor normalde memurmuş sincan cezaevinde bana samimi geldi bilmiyorum ama genel olarak araba fiyatları uçmuş burdaki arkadaşlar için söylüyorum attığınız dediiniz arabalar 350 400 bin lira hele 200 bin altıysa hiç bir şekilde alamam araba fiyatları uçmuş durumda
Bu dönemde araba almak gerçekten zor, fiyatlar krize bağlı çok uçuk bir şekilde şişti. Artık insanlar ihtiyaç olarak değil de parasının değerini korumak amaçlı yatırım aracı olarak görüyor, herkes kendi çapında haklı. Adam güven verdiyse söylediğinin aksi durum çıkarsa ekspertiz masrafını karşılamasını teklif ederek gidin görün, hatta varsa samimi olduğunuz bir usta ya da arkadaşınız birlikte gidin bakın. Yakından bakınca iş değişir. Fotoğraftan eldeki bilgilerle yapılacak yorum bu kadar olur, fotoğraflardan daha önemlisi direksiyona geçtiğinizde vereceği his, kaput altı ve alt takımları görmek olur. Aklınızda kalacağına görmek daha hayırlı olur. İçinize sinerse alırsınız.