Hocam şöyle aslında katılıyorum, ürün normalde 4.200'den 3500 gibi bir rakama düştü. Sonrası içinde son stok olarak 2999 TL olarak adet başı aldık.
Hepsini tanırım mağazada, ölü pixel ihtimaline karşı çok uğraşmamak için nakit ödedim. Sorun değil uğraşırız veya güzel sonuçlandırırlar bazen bunlar oradaki kişilerin insiyatifine kalıyor diye biliyorum.:
Çok üzüldüm ama gerçekten zaman kaybı. Cihazda çok güzel
Bende üzüldüm valla geçmiş olsun.
En son 2019larda pandemiden önce zamanın parasıyla sağlam fiyata mağazadan soundbar almıştım. Aynı zamanda soundbar için de web üzerinden bir dekoratif tv ünitesi almıştım.
Soundbar sorunlu çıktı, ses kayması zannettim değil. Ses gecikmesi ile ilgili bir sorun milisaniye bazında gecikmeler oluyor, senkronda sorun vardı. O da çözümleyici ile ilgili birşeyden kaynaklıymış. Tabii bunu en son öğrendik. Bunu öğrenene kadar iade almadılar.
Yok tv de sorun vardır. Yok kabloları ters takmışsınızdır, yok biraz gecikme zaten her cihazda olur, yok yankı yapar size öyle gelir nasıl bir yerde kullanıyorsunuz soundbarı filan. İade de almıyorlar mağaza da açılmış olduğu için.
Servise yalvar yakar en son ses kartı mı diyorlar içinde yazılımsal sorun çıktı yani. Ürünün içi açıldığı için kabul etmedim , mecbur alacaksın yapıldı ürününüz dediler. Sıfır ürün aldım şimdi hatalıyı tamir edip veriyorsunuz , Hakem heyetine giderim diye alenen konuştum. Tavrınızı belli edin. Sonra iade aldılar ama yine para vermediler çek verdiler.
Web den aldığım soundbarı koymak için olan dekoratif ürünü ise anında iade kodu oluşturup kargoladım ücreti aldım.