Warfley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türknet candır hocam,
bu zammın nedeni insanlar 199 dan yenilesinler diyedir.
Aldıkları toplu paralar ile yatırımlar yapıyorlar. Bizim oraya bile şuanda türknet 1000 megabit hat döşüyor.
Ayrıca şuan yapmaları gayet mantıklı.
Çünkü aldıkları toplu paralar ile yatırımlarını güçlendiriyolar sizce seçimden sonra fiyatlar uygun kalma ihtimali varmı.?
türknet sadece bunu biraz erken yansıttırdığı için bir tık suçlu
Hocam olaya yanlı bakıyorsunuz. Bu zamların savunulacak hiçbir yanı yok. Tamamen keyfi yapılan bir zam. Ben bu zam haberini görür görmez kobi destek hattından arayıp sordum bireysellere zam geldi şimdilik kurumsala yok dedi. Kurumsal ve bireysel olmak üzere 2 farklı hattım var. Artık zamlarınıza yetişemez oldu 1 senede bu kaçıncı zam dedim enflasyon vs saçmaladı durdu. Bu enflasyon bir tek size mi var diğer sağlayıcılar neden sizin kadar zam yapmadı diyince yok altyapı yeniliyoruz falan filan. Doğru düzgün cevap veremedi. Size gigafiber geldiği için savunuyorsunuz ancak gelmemiş olsaydı emin olun burada yazdığınız mesajın tam tersini yazacaktınız.

GIBIRNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yüksek tutarlı zamlara karşı biz yanınızdayız.
Çağrı merkezimizden bilgi almak için 0850 550 0 332 arayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Keşke buradaki kurumsallığınızı size geçtiğim 10 günlük sürenin 7-8 gününde adam akıllı internete bağlanamadığım zaman sorunu çözmek için harcamış olsaydınız. Geçtim 10 gün sonra da değiştirmek zorunda kaldım. O arada ki 10 günün de çok büyük kısmında mobilden işlerimi halletmek zorunda kaldım.