4-5 sene önce 3 adet paket satış sitesi kurdum fakat reklam, seo için yeterli bütçem olmadığı için çok sabretmeden satmıştım .

1. Kullanacağım scripti belirledim Nivusosyal Space Tema, APİ çekeceğim panellerde belli aktif olarak satış yapıp panelleri kullanmaktayım .

2. Domain için kararsız kaldık . Belirlediğimiz 8 Adet domain var fakat bura da direk olarak paylaşmakta istemiyorum

Domainde anahtar kelimenin olması seo açısından çok önemli mi ? (Sıralamada sosyalevin , bayigram gibi siteler var ) (takipci.com.tr uzun yıllar önce açılmış fakat makale ve blog kısmı yok veya ben görmüyorum sadece backlink çalışması ve jenerik domainle mi ilk sayfada )

Yandaki domainlerden hangisini tercih ederdiniz ? fenomenol.com takipciyukle.com.tr takipal.com.tr (Seçtiğimiz 8 taneden 3ü alınması çok sorun değil ) etakipci.net turkmedya.com (Sadece örnek alınmış olabilir)

Daha sonra ilerleyişte neler yaparsam katkısını görürüm tavsiyeleriniz nelerdir ?

İlk 2 ay için site gelirini tamamını makale ve seoya yatırmayı düşünüyoruz. Aynı zamanda 1 ay sonra boş vaktim olacağı için kendimde seoyu öğrenip küçükten başlamaktan istiyorum .

TÜM TAVSİYLERİNİZİ BEKLİYORUM