Bulunduğum yer 75mbps interneti destekliyor hız olarak en iyi şekilde verecek kesinti anında ulaşabileceğim ucuz bir internet firması tavsiye eder misiniz? Tahütsüz ve kotasız olursa iyi olur
Konu sahibi izni ile takipteyim, benim de 75Mb destekliyor.
Uzun bir süredir İnternet Kutusu firmasında 100 mbit fiber paketi kullanıyorum. İnternete çıkışta (upstream ve peering) Türk Telekom kullanılıyor. Verdiği hız ise günün her saatinde aynı ve stabil. Fiyat sabitlemek isterseniz eğer 12 aylık ön ödeme yapılabiliyor ve bankanız aracılığı ile sonradan taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Olurda iptal etmek isterseniz kullanmadığınız sürenin ücretini geri alabiliyorsunuz.
Ayrıca referans kampanyaları mevcut. Farklı firmalarda olduğu gibi indirimi 12/6 ay gibi sürelere bölüp fatura indirimi değil doğrudan 1 ay ücretsiz kullanım veriyor. Başvurunuzu direkt olarak whatsapp üzerinden, belgeleri kargo göndereyim ulaşsın derdi olmadan hızlıca yapabiliyorsunuz. Referans kodumu kullanmak isterseniz whatsapptan başvuru esnasında müşteri temsilcisine iletmeniz yeterli olacaktır.
Referans kodum:8576047740
Kullanmayı düşünürseniz ve aklınıza takılan herhangi bir konu olursa iletişime geçerseniz elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Paket fiyatları ise şu şekildedir: