WordPress yönetim sayfasına erişim engellemek için birden fazla neden olabilir. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- Cloudflare hizmetinin yaptığı filtreleme ve güvenlik önlemlerinden dolayı olabilir. Cloudflare hizmetinin "Security" veya "Firewall" ayarlarından "Challenge Passage" veya "Under Attack" modunu kontrol edin ve gerekirse devre dışı bırakın.
- WordPress sitenizin güvenlik duvarı veya güvenlik eklentileri tarafından engellendi olabilir. Bu durumda, güvenlik duvarının veya eklentilerin ayarlarını kontrol edin ve gerekirse yapılandırmayı değiştirin.
- WordPress yönetim sayfasına erişim için kullandığınız IP adresinin izin verilen IP adresler listesinde olup olmadığını kontrol edin. Eğer değilse, listeye ekleyin.
- WordPress yönetim sayfasına erişim için kullandığınız kullanıcı adı ve şifre doğru olup olmadığını kontrol edin.
- .htaccess dosyasının yazılımını kontrol edin. Eğer dosya yanlış yazılmışsa yönetim paneline erişim engellenebilir.
Bu adımları denerken, herhangi bir değişiklik yaptıysanız, lütfen güncelleştirmelerin doğru yapıldığından emin olun ve eğer hala sorun devam ediyorsa, hosting sağlayıcınızla veya WordPress destek ekibiyle iletişim kurun.