Şurada Y. Ç. şikayetçi olduğum konuyla alakalı herkes bilir eski konularımda geri adım atmadım ve bugün e devlette mahkemeye çağırıldım konuyla iglili ne gibi yol devam eder bilgisi olan var mı gitmem şart mı?

Konu konu gezmeyin diye buraya yazıyorum;
Alıntı
* Şikayetçi olduğum üye:@YakupAnlatiyor;
* Şikayetçi olma nedenim: Ödemeyi aldı ürünü göndermedi
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/off-topic/265253...rttirma-4.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Adı soyadı: Yakup Çiloğlu olan arkadaştan şikayetçiyim
Bu konuda teklif vermiştim https://www.r10.net/acik-arttirma-il...post1079087527
Fakat konuyu kapattırdı sonra farklı bir konuda devam ettirir gibi davrandı ve tamam sende kaldı der gibi bitirdi bende tamam dedim yine kabul ettim forum kuralları gereği düşük traderimden dolayı kardeşimin biriktirmiş olduğu parasıyla buradaki ürünü kardeşime almak istedim 1200tl ödemeyi gönderdim ve sonrasında kayıp arkadaş hiç dönüş yapmıyor ama forumda fink atıyor profilini incelememiştim incelediğimde başkasına da aynı şekilde yaptığını süreli ban yediğini gördüm dolandırıldım demek istemiyorum ama şuan öyle görünüyor ne yapıcağımı da şaşırdım bi yandan üzülüyorum para benim değildi ne yapmalıyım anlamadım gönderdiğim iban ve telefonu kayıtlı bende konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum
Savcılığa vereceğimi söyledim beni Tİ ye aldı;

Alıntı
Evet arkadaşlar bu arkadaş kesinlikle ve kesinlikle ************** arkadaşla ilgili tüm bilgileri topladım savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdim benim ona gönderdiğim 1200tl geri ödemedi şikayet konusunu açtım ve arkasından beni aradı neden açtın açmamalıydın dedi yok bana söylemeliydin dedi aradan 4 gün geçmiş formda fink atıyor ve bana açmamalıydın diyor ardından şikayetini geri al ödemeni yapacağım dedi şikayet konuma ödemeyi aldım yazacakmışım güya ban kalksın iş yapayim ödiyeyim paranı dedi paramı açıkca yediğini söyledi başka arkadaşlarıda dolandıracaktı tabi buna engel olmuş bulundum fakat paradan oldum ama savcılıkta bunu çözeceğim tüm herşeyi topladım gerekli herşey var aynı konudan muzdarip olanlar vardır mutlaka sizde başvuru yapın bu arkadaşın burada başka hesapları olduğunu düşünüyorum ve kontrol edilmesini rica ediyorum.
1200tl ödeme 13.01.2021 saat 17:08 de transfer aşağıdaki kişinin vermiş olduğu hesaba gönderildi
Kişinin adı soyadı: Y. Ç.
Işbankasi
Gönderilen hesap TR18 0006 4000 0016 3160 1071 50
kişinin Telefonu 0552 282 2864