Eczacı zaten günübirlik degil 2 gunde bir alinacagini belirtecektir. Dahası hicbir zararı da yok. Diüretik ilacların tuz çözüm dereceleri değişir. Herhangi bir diyetisten e sorarsanız desal i haftada 3 gün kullanımını önerecektir. Dahası kilo ile ödem mutlaks doğru orantilidir. Kilo arttikca ödem tutma artar. Odem atma acisindan fs diyetistenler bol su içemeyen hastalara onerir. Neyse siz kullanmazsinız. Olur biter.
Yahu ben fizyoloji diyorum, insan sağlığı diyorum siz hala ödem de ödem diyorsunuz. Takviyeci edici gıda falan değil de direkt tıbbi amaçlı kullanılan ilaç önerisi yapmaya ne zamandan beri başladı diyetisyenler bilmiyorum ama öneriyor olabilirler. Bakın siz de öneriyorsunuz ve üstelik sanırım diyetisyen değilsiniz de. Zaten herhangi bir sorunda da direkt olarak testleri alıp diyetisyenlere gidersiniz ve tedavi olursunuz değil mi? Sizin düz mantığınızla kilo ile yağ dokusu muhakkak ki doğru orantılıdır. Yağları eritmenin en iyi yolu ağzınıza besin olarak hiçbir şey girmemesidir. Buyrun deneyin madem en iyi kilo verdiren yöntem sağlıklı mıdır değil midir hep beraber görelim.