Asus rog bir cihazım var 4-5 yıldır kullanıyorum aslında memnunum ( sadece fan sesleri klasık windows.

neyse bir süre önce tasarım ajansında çalışmaya başladım,haftada 5 gün mac kullanıyorum.
iş yerinde mac evde windows gerçekten çok zor oluyor. evde elim sürekli option tuşuna gidiyor orada da windows tuşu var iş yerinde de alt'a vs gidiyor.
bunca yıl windows kullandım ama hiç sorgulamadım o windows tuşunun gerekliliğini ama şimdi sorguluyorum neden var windows tuşu xa

şimdi mac alsam mı diye düşünmeden edemiyorum sonuçta tasarımcıyım ve gerçekten mac tasarım programları için bir şaheseri performans kaybı çok az.
elimdeki pc laptop, satmaya kalksam allah bilir kaç paraya gidecek alacak adam dolandırıcımı olacak belli değil bir sürü stress
kredi vs çekip taksitle mac alsam elimde de rog kalsa 2 tane pc olmuş olur aslında iyi de olabilir ama o zaman da yine iki işletim sistemi arasında git gel yapmam gerekecek.
ne yapsam bilemedim. öte yandan mac'ler de çok pahalı 3000tl civarı taksit ödeme 12 ay şaka gibi