sadece yulaf yiyeceksiniz sandım ve bu hatayı yapmayın diyecektim.listeyi inceledim yapılabilir bir program. lakin ben önermiyorum liste.sadece ya yakan öneriler vereyim. sabah aç karnına 700-800 ml sıcaktan bayağı hafif olık suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi dökün.15 gün için.1 saat sonra kahvaltıya başlayın. yemeklerden 1 saat önce,yemekelrden 2 saat sonra su içmelisiniz. gün içinde 3 litre en az içmelisiniz.gideceğiniz yerler gidiş dönüş toplam 3-5 km ise yürüyün..merdiven kullanın asansör yerine.rejim+hareket+doğru beslenme+yağ yakıcı takviyeler ( greyfurt suyu,elma sirkesi,yeşil çay ) için.
not: greyfurt suyu,yeşil çay,elma sirkesini her 15 gün birde dönüşümlü olarak tercih edin.) greyfurt mevsimi bitiriyor.ilk ondan başlayabilirsiniz 15 gün sabah aç akrnına 700-800 ml taze sıkılmış içeceksiniz.yeşil çayda aynı ölçüde kaynamış suyun içine atılıp 10-15 dakika ılıması beklenecek.kaynatmayacaksınız ocaktan alacaksınız ) bu 3 formülü 15 gün olacak şekilde toplam 45 günde yapın )
DİKKAT: MİDE RAHATSIZLIĞINIZ VAR İSE ELMA SİRKESİ VE GREYFURT KÜRÜ YAPMAYIN !!!!