hocam Comodo farklı sektörlerde koşuyor. artı yerli derken bu eleman trde değil sahibi türk evet fakat amerikada. şurayı inceleyin derim av-test.org burası 3 ayda bir virus programlarını bağımsız olarak test eden bir kuruluş buradaki listelere bakarsa comodo nun esamesi bile okunmuyor. niyetim yazdığını sabote filan etmek değil bu arada toplumca okadar yanlış anlıyoruz ki artık herşeyi çıt çıksa kavga edecek pozisyondayız. bu dediklerime bir bak hocam bundan sonra virus programı filan alırkende bu listelere bir göz gezdir. bitdefender ve kaspersky kurumsal tarafta partnerliklerimiz var bana ne nedir diye soracak olursan kaspersky derim. çoğu zaman bit defender vsde cortladığını kendim şahit oldum. haa bir tık üzeri linux kullanın derim.

boşveirn bunları. ama windows tarafında kesinlikle kurumsal bir ürün kullanmak ev kullanıcısı dahi olsanız. bu önemli.
Hocam estağfurullah ne kavgası

Ben genelde portable çok kullanıyorum güvenlik yazılımlarını ve yıllardır Comodo kullandığım için bildiğim hakkında konuşmak istedim. Dediklerinizde de haklısınız zaten windows kadar güvenliksiz herhangi bir işletim sistemi serisi yok. Ama çok indirme yapan biri olmadığım için virüs programı alma taraftarı değilim hiçbir zaman.
Geceniz güzel olsun