Omega virüsünün sattığı loglarda r10.net içeren logları tarattığımda 4058 adet log çıkıyor. Her log r10.net giriş bilgileri dahil virüsün topladığı tüm diğer bilgileri içeriyor.
100 tanesini almayı denediğimde 57 dolar ödeme istiyor.
Not: satın alıp kontrol etmedim. Gerçek olup olmadığını da bilmiyorum ama gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü son zamanlarda log satışları popüler ve bu logu satan kişi büyük crack forumunda konuyu başa sabitlemiş.
r10.net üzerinden data sızdırması yok, sadece kullanıcıların bilgisayarındaki virüslerden dolayı kullanıcı bilgisini sızdırıyor. yani dikkatli olun arkadaşlar son zamanda bu virüsler çok yaygınlaştı, google'a kayıtlı şifrelerinizden tutun önemli dosyalarınız dahil her şeyi çalıp paylaşıyorlar ya da satıyorlar.
site linki paylaşırmısınız