Azerbeycan'ı bilmem hocam ama Türkiyede şuanda aylık 700 adet ürün ile 5000/6000TL ciro çekiyorum %50 si kar. Toplamda aylık 2,5 / 3 K kar olarak cebe atıyorum. Ve tek seferlik bir kurulum ile yapılıyor bu. Sonrasında sipariş geldikçe 10 dk da ürünü kargolatıyorsun.
Risk nerdeyse 0 hocam %100 kazanma şansın var doğru yer ve doğru insanlarla çalışırsan kazanabiliyorsun. Eğer Türkiye'de bir vergi levhası bulabilirsen azerbeycan üzerindende işi yönetebilirsin.
Herhangi bir eğitim sunmuyoruz biz bu konuda. Biz A'dan Z ye tüm panelleri kuruyoruz. Sonrasında size sadece normal internetten alışveriş yapar gibi siparişinizi vermek kalıyor. Sipariş geliyor, sitemize girip siparişi sizde bizden veriyorsunuz. Kargolama süreçleri ürün tedariği müşteriye ulaşması her şey bizden halloluyor. Şuan elimizde garanti olarak kullanabileceğiniz 1000 adet ürün sunulacak. Yakın bir süreçtede ürün portföyü genişleyecek o noktada ise cirolarımızın artmasını düşünüyoruz. İşten aşırı kazanıyorum diyemem ancak 1 kere kurduktan sonrası 1 kerelik bir yatırım ile pasif gelir sürekli olarak gelmeye devam ediyor. Tabi bu işin yıllık ücretleri, aylık vergileri vs. de var ama 6 ayda ben kara geçtim. Tüm verilerim vs. herşey kanıtlı bir şekilde iletebilir detaylıca konuyu anlatabilirim dilerseniz. En azından sistemin mantığını anlayın, fiyattan bahsediyim kafanıza yatar ya da yatmaz orası sizin bileceğiniz bir iş.
Bu gün değil ama yarın benim bir arkadaşım gelecek. Detayları Sizinle WhatsApp üzerinden arayıp konuşuruz hocam ama yine de Siz bir isterseniz özet geçin. Gerçekten o kadar dolandırıldım ki, artık kardeşim bile olsa güvenmem kusura bakma yani.