bunların vatansever olarak adlandırıldığı yerde zaten bana başka bir sıfat bulmaları gerekir.
Ben elimden geldiğince bilimin sanatın felsefenin peşinden gidip sorguluyorum. Bu ülke için yapabileceğim en iyi şey katma değer üretmek. Bayrak benim bayrağım toprak benim toprağım. akşama kadar kuru boş oturduğu yerden vatan millet nidaları atanlardan fazla vergi ödemiyorsam bir şey bilmiyorum. Ama lafa gelince ben hain olacaksam onların demesi ile olayım sorun değil.
Kişi kendinden bilir işi derler. Ben kimseye hain deme hakkını kendimde görmüyorum. Bir taş üstüne taş koymamış, bir kitap yazmamış, 100 kitap okumamış, sağlam bir bölümden lisans derecesini almamış, yüzlerce kişiyi istihdam etmemiş, okuma yazması olmayan ya da olsa da bir fark oluşturmayan birinin hain demesiyle hain olunabilir mi? aza koysan dolmaz, doluya koysan almaz bunu
bir cahille tartışmak her zaman kötü değildir. kedinin fare ile oynadığı gibi oynamak keyiflidir. kendisi oynadığınızın farkında bile olmaz. ama siz eğlenirsiniz
bugün lozan'ın 2023 de biteceğine inanan biri ile eğlendim mesela. güzeldi.
Hocam hazırlanın birazdan sizde hain olacaksınız