Vandeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim açıklayıcı bir cevap aldım. tek bir sorunum kaldı ben kuzenimden üzerime aldığım için herhangi bir sorun olurmu acaba. ? birazcık karışık durum tabi sıfırdan başlamak güzel fakat okadar aboneyi kaybetmekde istemiyorum. önceden çekilmiş paralar için şuan ben vergi numaramı kaydedip adsense ye o hesabımı bağladığımda eski çekimler de etkileyecekmi geçmiş vergi borçları gibi mi çıkar acaba. ya da o banka hesabındaki vergi kesintileri yeterlimiydi. bunu muhasebe de cevaplayamadı.
Bu durumu belirtin vergi dairesine sizin tc nize baksınlar dedi ( Mali Müşavir ) Eğer takipte değilseniz. Borcu yoktur çıktısı rica edin. Devam edin ... İçiniz rahat olsun

Not : Yazdıklarımız araştırma sonucu ve mevzuattaki bilgilerdir. Kesinlik payı veya resmi bir cevap niteliği taşımamaktadır. Resmi kurumlardan ilgili net bilgiyi alınız.