Öncelikle merhabalar hocam ; İnternet ortamında Youtuber lar için yeni bir düzenleme geldi. Detayları arkadaşımıza o konuda destek verdiğimiz için biliyorum. Hangi hesap için para kazanımı yapılıyorsa onun İl maliye müdürülüklerinden devletin belirlemiş olduğu bankalardan ( Devlet bankalarından ) Hesap adı Bile Maliye veya Vergi Dairesi belirliyor , hesap açıyorsunuz o iban sadece o kanalın oluyor. Vergilendirme ve diğer hiç bir şeye karışmıyorsunuz. Gereğini banka yapıyor
Yapmadığınız takdirde , devlet alacağını hiç bir zaman unutmaz. Unutmuş numarası yapar. Büyük bir devlet büyüğümüzün lafıdır bize..
Alacağını er yada geç tahsil eder. Bankalar artık otomatik olarak sizin stopajınızıda verginizide alacak vereceğinizide hallediyor.
Siz bir mali müşavir ile görüşün yeni çıkan bir mevzuat bu
İstisna Belgesi Almak zorundasınız..
Konunun Linki <<<<<<<
Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim açıklayıcı bir cevap aldım. tek bir sorunum kaldı ben kuzenimden üzerime aldığım için herhangi bir sorun olurmu acaba. ? birazcık karışık durum tabi sıfırdan başlamak güzel fakat okadar aboneyi kaybetmekde istemiyorum. önceden çekilmiş paralar için şuan ben vergi numaramı kaydedip adsense ye o hesabımı bağladığımda eski çekimler de etkileyecekmi geçmiş vergi borçları gibi mi çıkar acaba. ya da o banka hesabındaki vergi kesintileri yeterlimiydi. bunu muhasebe de cevaplayamadı.