Ben gereken bildirimi kendilerine yaptım. Hem protesto için hemde adil bir düzen için ilgili firmadan ayrılıyorum. Benim gibi bir çok arkadaşta bu hamleyi yaparsa illaki fiyatları düşürecekler. Müşteri olmayınca kime satacaklar? Pişmanım. Keşke 179 küsür olduğunda çıksaymışım diye.
Bana gelen bildirimde:
" ... numaralı hizmetinizin fiyatı Şubat 2023te faturanıza yansıyacak şekilde 249,90 TL olarak güncellenmiştir."
Kendilerine talep açtım.
"Bu anlamsız ve saçma fiyat artışınızdan dolayı severek kullandığım servisinizden ayrıldığımı bildirmek isterim. Kendimde BT sektöründe olmamdan dolayı fiyatların ne durumda olduğunu biliyorum. Bir önceki zam oranınız zaten fahiş seviyedeydi bu zam ile beraber artık sizden kesinlikle ayrılıyorum. Diğer firmaların çağrı merkezi gibi bir çok gideri olmasına rağmen sizden kat kat daha uygun. Bir çok müşteri yönlendirdiğim ve övdüğüm firma ne hale geldi şaşırıyorum."
Daha önceden millenicom kullanıyordum muhtemelen tekrar ona geçeceğim. Buradan arkadaşların tavsiye ettiklerine de bakacağım.
Mod olarak şu şekildeyim: Daha güzel, daha adil, Sevgi dolu bir dünya için, Barış için, İnsanlık için, Kardeşlik için ...