Bu ülkenin yaptığı bir şeye bu derecede yaklaşım yaparsanız bütün yaftalamaları alırsınız hocam. Kusura bakmayın bu ülkenin ne kadar geçmişi var sizde biliyorsunuz ve ortaya bir şey çıkarılıyor, onlarca firma birleşiyor, lansmanlar yapılıyor, siz aracın şuyu şuradan geliyor diyorsunuz.
Türkiye de yabancı şirketlerin araçları üretilmiyor mu? Üretiliyor.
Diğer araçların parçaları nereden geliyor kendilerine? Apple ABD de mi üretiyor mesela telefonu? Veya cihazların gereklerini ABD de mi üretiyor? Veya sizin gibi birisi çıkıp, "Ya arkadaş bu parçalar dışarıdan alınıyor" mu diyor?
Siz sadece takmışsınız insanların yerli milli demesine, bütün projeyi çöpe atıp, birde varsayımlar üzerine komplolar kurmaya başlamışsınız. Yanlış anlamayın Adem hocam önce kendi terazinize bakmanız lazım. Zaten bir şeye destek vermek zordur, köstek olmak çok kolaydır. Ben zannetmiyorum sizin kişisel hayatınızda arkadaşınız veya sevdiğiniz biri zengin olsa, başlarsınız çamur atmaya, çelme takmaya çalışmaya. Yani bu düşünce buna çıkar. Daha fazla yazardım ama bu kadar anlatımda ne demek istediğimi anlayacağınızı umuyorum.