tooberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar bedelli yapmış biri olarak bir kaç tavsiye vereyim

airpods varsa götürün yoksa da tuvalet kağıdından kulak tıpaçı yapın çünkü 40 60 kişilik koğuşlarda horlama sesinden ilk 3 gün uykuyla buluşamıyorsunuz

telefon yasak ama hastaneye gitme bahanesiyle otelin kasasına koyduğunuz telefonu taksinin arkasına yatarak gittiğiniz otelde açıp işlerinize bakıp geri dönebilirsiniz. (üniforma ile sivilde yakalanma durumu oldukça risklidir. bunu kesinlikle önermiyorum ama denedim ve başardım) - 12 ve 5 aralığında size bir müddet veriliyor o süreyi hastanede geçiriyorsunuz ve sizi boş bırakıyorlar. bir taksici kafalarsanız 1 2 saat işlerinize bakıp geri dönebilirsiniz.

duyar kasan arkadaşlara da şöyle söyleyeyim. bugün bir savaş çıksa ilk gidenlerden oluruz ama iş yönetip insanlara maaş ödüyoruz.

savaş güç ile kazanılsa da o savaşı kazanan akıldır. bunu da unutmayalım..
Her birlikte kurallar farklıdır sizin bu söylediğiniz bir çok yer için imkansız çünkü revir ve kendine ait doktorlar bulunmaktadır. (Bedelli erlerin yanında bir rütbeli olmadan çıkması neredeyse imkansızdır.)

Ayrıca ben başladığım ilk hafta itibariyle Android telefon kullandım herhangi bir sorunla karşılaşmadım ( ulu orta yerde değil fakat gün içinde dahil her dakika kullanabildim.)

* Uzun dönem erlerin vasıtasıyla Android telefonu içeriye sokmanız çok basit yeter ki paradan haber verin

Bedelli için gidecek arkadaşlara tavsiyem keyif almaya baksınlar bir tiyatro oynanıyor ve başrolünde siz varsınız.