Merhaba arkadaşlar öncelikle konu başlığını bu şekilde koydum ki biraz dikkat çeksin.
6 yıldır ticaret ile uğraşıyorum küçük yatırımcılar olduğumuz izin köşede ticaret için ayırdığımız paranın üzerine koyup büyümeye devam edemiyoruz.Belirli bir sektörde hala ticaret uzerinden devam ediyorum baktim olmuyor büyümem lazım dolap a girdim facebook sayfalarından satışlar gerçekleştirdim trendyola girdim hala aktif olarakta devam etmekteyim lakin kucuk yatırım küçük kazanç büyük yatırım büyük kazanç büyük zarar .
Velhasıl kelam konuyu acma sebebim havuz sistemi kurmayı düşünüyorum havuz büyürse yatırım da büyür kazancta buyur .Günümüz durumun da tabiki de bu havuz sistemini kurmak hayal ürünü gibi birsey oldu veya insanlar aha bir yeni dolandiricilik modeli daha gibi düşünmeye başladılar haklılar da.
Öncelikle bu havuz sistemini bulunduğum şehir de gerçekleştirmek istiyorum hem yatırımcıya güven sağlamak adına hem kendimi ve aklımda ki ticaret mantığını karşımdaki insana net bir şekilde ifade edersem yatırım yapıp yapmamak konusunda en azindan aklında bir güven problemi az da olsa torpulenmis olacağını düşünüyorum
Yatırım yapılacak hedefler
1-Halka arz
2-Yatirim Fonları
3-Ticari ürünlerin toptan satışı
4-Doviz
Mesaj kutum dolu arkadaşlar daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar olur ise whatsapptan benim ile iletişime geçebilirler 0553 909 52 82