Albayraktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum sen neye takıldın ?

Biz işinizi iyi yapın dedik. Sen başlığa takılmışsın.
Eğitim $720 ve tüm bilgileri canlı olarak sunuyoruz.
15 günde 106.000 TL Network ayrıca 20 günde 6 Eğitim sattım ortalama 15 günde 170.000 TL yapar.

Sence bu parayla ev araba alamaz mısın ?
Eğitim ve iş modeli adı altında gayet on numara başlık.

Herkes işine baksın, Tamam mı dostum ?
Bir şeye takıldığım yok. İnsanların kendisini bilirkişi belirlemesi bana garip gelen nokta. Bu üçüncü mesajım, sürekli tekrara düşüyorum ancak umarım bu sefer anlatmak istediğimi anlayabilirsiniz.

İnsanlara "işinizi iyi yapın" diyecek bir noktada değilsiniz. "Herkes işine baksın" dedikten hemen önce, insanların işine karışamazsınız.

Yaptığınız ticarete kimse laf etmiyor. Bir üst mesajımda belirttim dükkanınızın önü kalabalık olsun diye. Ancak buraya gelip satırlarca egolu bir biçimde cümlelerinizi süsleyip, "forum letgo'ya döndü" diye ithamlarda bulunduktan sonra süslü cümlelerinizin hemen altında ki imzanızı görünce komiğime gitti. Süslü cümleleriniz arasında eğitim konunuzu çaktırmadan araya sıkıştırmanız gözlerimi yaşarttı. Çok duygulandım.

"Sen", "dostum" gibi kelimelerinizi gördükten sonra kişisel gelişim konusunda uç seviyelerde olduğunuzu hissettim.

Sizin nasıl ki konu açma hakkınız var ise doğal olarak benim de cevap verme hakkım var. Umarım bu sefer anlamışsınızdır. Üçüncü sefer tekrardan anlatacak inanın vaktim yok. Ondan dolayı herhangi bir cevap verirseniz, karşılık vermeyeceğim.

İyi forumlar dilerim.