Bence kendi yazınızı birdaha gözden geçirmenizde fayda var yazmışsınız yeterli araç üretilemeyecekken diye yazmışsınız. Ben körü körüne birşeyi savunmuyorum ama sizin körü körüne bir amacı olumsuzlukla suçladığınız çok belli kronik sorunlara mı yetişecek yeni araçlaramı demişsiniz onu da hatırlatayım ona istinaden de daha sorun yokken sorun oluşturmuşsunuz ortaya gelelim araç bulamamamla olan bağlantıya bütük markalar bile üretim sıkıntısı çekerken TOGG un da çekmesine doğaldır ki daha ilk üretim hattında siha konusunda da sizin fikrinizi bilmeden yargılamak değil bir soru sordum acaba leylekler getirmiş olabilir mi diye çünkü TOGG ta ki yazılarınız tamamen yurt dışında yapılıyor gibi yazmışsınız.
Hocam ısrarla yanlış anlıyorsunuz ben dedim ki oldu ki üretim hatası çıktı ve geri çağırılma gibi bir durum oldu TOGG'un ilk etapta köklü firmalar kadar banttan araç çıkarması zaten mümkün değil böyle bir beklenmeyen durumda bir planları var mı yoksa böyle bir durumda kullanıcılar mı mağdur edilecek manasında söyledim. Tekrar ediyorum savunma sanayisi olan TOGG olsun gayet güzel hamleler SİHA'ların başarısı zaten malum TOGG'u da piyasaya çıktıktan sonra değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum. Ayrıca yurtdışında yapılıyor diye yazmadım parçaların çok büyük kısmı ithal dedim ikisi farklı şeyler.