Konuşmayı sürdürürsen sürtük de derler.
Hocam hangi manada söylediğinizi anlayamadım ancak üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Heralde biraz r10 da adım duyulsun benimde reklamım olsun diye açtınız konuyu

tabi reklamın iyisi kötüsü olmaz fkat bir Gebze TOGG a gidip görmenizde fyda var uzaylı arkdaşlar yapmıyor orada araçları üretimi 2. olarak zaten siz karşı tarafa suçlama bulunarak ateşlemişsiniz olayı ne kadar fatura kestin diye 3. olarak üretim konusunda ben 2 aydır aramadığım bayi kalmadı araç alamadım pegeot citroen wv üretim konusunda bu markalar sıkıntı çekmiyor mu sanıyorsunuz. Küfür vatan hainşiği vs tasrif etmediğim şeyler ama bu sizin yaptığınızda bence yapılmak istenen birşeye çomak sokmak karalamak olarak adlandırılabilir. Amacınız yorum olsaydı yapıcı bir yorum okumuş olacaktık fakat daha önce de belirttiğim gibi reklam olmuş, sahi sihalarıda leylekler mi getirmişti
R10'da adımın duyulmasına ihtiyacım yok merak etmeyin. Ayrıca gidip bizzat gördüm merak etmeyin lansmanda basın katılımcıları arasındaydım. Ben araba üretilmiyor demedim ki onu nereden çıkardınız? Benim ilgili kişiye reklam için ne kaddar fatura kestiğini sormamla sizin araç bulamamanız arasında da bir bağlantı kuramadım. Eğer körü körüne bir şeyi savunarak bana cevap yazdıysanız canınız sağolsun ancak dediklerimi anlamadan cevap verdiyseniz mesajlarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim. Ek olarak Siha konusunda tek kelime etmemişken bunla ilgili düşüncemi nasıl anlayıp da böyle bir yorum yaptınız bravo gerçekten.