Hocam toplam kazancınız ne kadar bilemiyorum ama yüzbinler kazanmışsınız diye anladım ben. Gerçekten böyleyse kusura bakmayın ama bayağı vergi kaçırmışsınız siz. Harçlık çıkartmak için internetten iş yapan arkadaşlara vergi, bağkur vs yüklenmesine ben de karşıyım ama bu kadar para kazandıysanız devlet haklı.
Yine de çok geçmiş olsun, oldukça stresli bir süreç olsa gerek. Umarım en az zararla atlatırsınız.
Teşekkürler devlette sizin düşündügünüz gibi düşüyo keske öyle olsa. Hesaba yüzbinlerce girmiş olması o miktarı kazandıgınız anlamına gelmiyo. Yaptıgım işle alakalı fatura alamıyorum. 10 lirada 3-4 lira bana kalıyor hal böyle olunca 100k hesabıma girdiyse bana kalan 30-40k oluyo. Elimde fatura olmadıgı için kazancımın hepsi vergi oluyo haliyle. Bende isterdim tabiki daha önceden şirket açayım diye ama olmuyodu.
Anladım teşekkürler, hesabına giren para denetime girebiliyor onu anladık, çok sayıda hesabından para çıkışı olması denetime girermiyiz sence bu konuda fikrin nedir ve her gönderilen paranın ne amaçla olduğu açıklama kısmına yazılıyor.
Mantıken para çıkışından yana sorun olacagını sanmıyorum. (illegal yerlere göndermiyosan) istedigin yere harcarsın kime neki bundan