Garip yukaridada dedigim giɓi iftira atar veya suçlamak gibi anlasilmasin lutfen fakat ben herseye süpheyle yaklasan biriyim.
Hesap alıyor ve aldigi kisiyi unutuyorsa bu iste bi suphe alınması gerekir o zaman verdigi paranin dekontunu isteyin olay cozulur. Bunuda yapamıyorsa saglik olsun hocam anladınız siz.
Çünkü ben bile 3 4 yil once aldigim bir hesabi kimden aldigimi hatirlayabiliyorsam oda yapabilir bence bunuda geçtim biri sizin hesabı çalıyorsa sizden nasil hesap caldiysa o kisiden parayıda çalar carpar hesabi gosterip.
Kısmen haklısıniź hovam ama şimdi satışa sunan arkadaş pek o profilde değil. O hesabı aldığı r10 profilini kapatmış, modlarla ticaret geçmişini öğrenebilmek için iletişime geçmiş bekliyoruz fakat hesap açık artırmada.
Hesabında da degilim 1.cisi hesabı nasıl çaldılar onu çözemedim, 2.si hesap ünlü birinin fan hesabıydı ve google a o kisinin ismini yazınca ilk çıkan hesaptı. Hesap sayesinde o kadınla bile tanısmıstım. Hesap kadın tarafından destekleniyordu. Sayılı hesaplar arasına girebilecek bir hesabı çöp ettiler özetle.