Siz öyle diyorsanız konu kapanmıştır hocam
Estağfurullah hocam hepimiz belli seviyelerde insanlarız sizin ya da benim düşüncem yanlış olabilir ancak vatan hainliği kavramının bu kadar ucuz bir şey olmadığını ikimiz de biliyoruzdur diye düşünüyorum. O yüzden böyle bir şeyi demem de haddime de değil. Bakın arge vs konusunda size katılıyorum ancak bir çok arabada var son kullanıcısından toplatılmak durumunda kalınan bunlara istinaden söyledim ben.
Bu arabanın düşük fiyat olma ihtimali yok hocam ama yine de bir yerden başlamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bu nedenle olumlu bir gelişme. Ama genel hatlarıyla düşüncelerimiz kısmen benzer.
Evet haklısınız maalesef işin kötü yanı da bir dava açsam hepsi özür dileyecek adamlar atar gider yapıyor
Hahaha burada da çıktı bir vatan haini tayfası

Hocam üzülerek belirtmek istiyorum ki vatan hainliği böyle bir şey değil. Ayrıca kimse arabanın kendisine bir şey demiyor. Eleştirdiğimiz noktalar farklı.
NOT : Konu o şekilde report edilmiyor mesajın sağ üst tarafındaki ünlem ile bunu da öğretmiş olalım en azından
Kendince bir dünya yaşıyor o arkadaş. Siyaset üstüymüş, şuymuş felan filan büyük ihtimalle işi bu anladın mı
Bu arkadaşa bir şey olmaz. Bu arkadaşı forum sahibi banlasın diye emir verdi, banlandı 4-5 gün sonra geri açıldı. Geçen forumun sahibi geldi, kilitli konuya yazdı bu mesajımla ilgili esti gürledi ama boş. Cevap veremedi sonuçta. Bu adamlara bir şey olmaz. Bunlar seni banlatır ama adam sana vatan haini diyip hakaret eder banlanmaz. Gerçekler acıdır, acıtır. Herkes de bilsin. Premium üyelik alıp sonra konuşmak lazım burada.