ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz öyle diyorsanız konu kapanmıştır hocam

Estağfurullah hocam hepimiz belli seviyelerde insanlarız sizin ya da benim düşüncem yanlış olabilir ancak vatan hainliği kavramının bu kadar ucuz bir şey olmadığını ikimiz de biliyoruzdur diye düşünüyorum. O yüzden böyle bir şeyi demem de haddime de değil. Bakın arge vs konusunda size katılıyorum ancak bir çok arabada var son kullanıcısından toplatılmak durumunda kalınan bunlara istinaden söyledim ben.

Bu arabanın düşük fiyat olma ihtimali yok hocam ama yine de bir yerden başlamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bu nedenle olumlu bir gelişme. Ama genel hatlarıyla düşüncelerimiz kısmen benzer.

Evet haklısınız maalesef işin kötü yanı da bir dava açsam hepsi özür dileyecek adamlar atar gider yapıyor

Hahaha burada da çıktı bir vatan haini tayfası Hocam üzülerek belirtmek istiyorum ki vatan hainliği böyle bir şey değil. Ayrıca kimse arabanın kendisine bir şey demiyor. Eleştirdiğimiz noktalar farklı.

NOT : Konu o şekilde report edilmiyor mesajın sağ üst tarafındaki ünlem ile bunu da öğretmiş olalım en azından

Vatan haini böyle bir şey mi dedim ben sana ? hatta onu bir geç bile dedim anlarsın diye ! Kendine vatan haini dedirtmek için uğraşıyorsan kendi haline bırakabilirim seni. Eleştirdiğimiz noktaları farklı klasik ben bu arabaya dibine kadar muhalefetim ama aradanda siyaset üstü deyim ki ortaya konuştuğum belli olsun kafası abi yanlıiş anlama ben sizin gibileri çok gördüm boşuna uğraşma...

Dipnot: @ report bu şekildede yapılır sağ üsttende yapılır biliyoruz kafanı böyle şeylere bence yorma HOCAM. Neyse engelli listesindeydiniz neden açıldı acaba....