Belirttiğiniz şahısı eskiden bende takip ediyorsun, şimdi ismini gördüğüm yerde direk kapatıyorum. TOGG'a gelince. Araba yapmak bundan 100 yıl önce büyük marifetti ama şu anda değil. Şu andaki en büyük marifet insanların bineceği ucuzlukta ve kalitede araba yapabilmek. Diğer türlü herkes Ferrari, Massarati, Lamborgine ye binerdi. Dünyanda rekabetin en yoğun, kar marjlarının en düşük olduğu sektörlerin başında geliyor otomotiv. Yüzyıllık firmaların bile seneye çıkıp çıkmayacağı belli değil. Bence propagandaya harcayacak parayı AR-GE'ye harcayıp dünyada rekabet edebilecek ürünler çıkarsalar daha mantıklı. Tamamen özel sektör, siyasetten uzak bir şey olsaydı TOGG başarı olma ihtimali yüksek görürdüm ama üzülerek söylüyorum ki, propaganda amacıyla yapıldığı belli ve yaptık işte demek için zararına bir kaç yıl satıp sonrasında tarih olacak bir şey gibi duruyor. Bir ara satış fiyatı 70-80 bin euro olucak diye açıklama yapmışlardı. Çok tepki gelince geri çektiler. Kendi klasmanındakilerde rekabet edicek fiyatta olucak diye yeni bir açıklama yapıldı. Umarım vatandaşın alabileceği fiyatlarda olur ama düşük bir ihtimal.