ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam anlamadım biri bir eleştiri yapsın da ona küfürler edelim, hakaretler savuralım, vatan haini ilan edelim diye hazır kıta bekleyen bir ordu var sanki

Aynen hocam o.

Arabalar nerede üretiliyor sorusuna verdiğim cevap farklı yerli ve milli olayı farklıdır hocam. Tekrar ilk mesajımı okursanız ne demişim orada. Bu markaların siz hiç yerli ve milliyiz diye kendilerini lanse ettiklerini duydunuz mu demişim. İkisi farklı durumlar.
sevgili hocam.
Mercedes diyorsun mesela ama mercedes 1974 ten beri kuveyt devlet merkez fonu hisse ortağı en büyük hissedarları ise çinliler

yanlış düşünüyorsun ve biliyorsun lütfen insanlarla bu tarz polemiklere girme

mercedes milli değil. yabancı ortaklı bir marka.

TOGG yerli ortaklı milli bir marka.

aracın özelliklerini kısaca yazdım daha önce bu konuda.tabi belgesel tadında da ömründe duymadığın şeyleri de yazabilirim bu araç için yada başka araçlar için tabi fayda etmeyecek ben her şeyi biliyorum tarzında olduğunuzu görüyorum.

yok yedek parçası öyle yok motoru şöyle gibi dinamiklere girmeye gerek yok .otomobil böyle üretiliyor endüstri 4.0 dayız ve piyasa buna döndü.

iyi yada kötü ki özellikleri var ve ülke coğrafyasında üretiliyor.
bir çok parçası patentlendi. bu şekilde üretiliyor.

zaten gerekli testleri olacak çünkü türk mühendisler mevcut model üzerinden iyileştirme yaptılar. bu testlere göre aracın kalitesi meydana gelir.
gücü yeten alır yetmeyen almaz.

doblo combo berlingo proace rifter.
bu modellerin hepsi PSA üretimi tek model ama farklı değişikliklerle üretiliyor. ve farklı markalarla satılıyor.

mesela doblo artık bursa da üretilmiyor bu bizim için çok büyük bir kayıp oldu yerli üretim doblo gitti PSA ya .