ShadowKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şirket kurmak 10 dakikalık, açılması 1 günlük iş o kadar zor değil arkadaşlar. 1 tl bile kazansanız şirket açın. Unutmayın devlet asla alacağını unutmaz. Gerekirse 5 sene sonra gelir ama gelir ANSIZIN.
Kesinlikle öyle

hcymedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şirket açarak kötü etmişsin hocam
biri seni şikayet etmeden asla radara düşmezsin
biri seninle alışveriş yapıp şirketinde gider olarak göstermiş, maliyeye düşmüşsün.
Diyelimki şikayet etmedi ama Yarın birinin şikayet etmeyecegi ne malum? Bu çok büyük bir risk

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağolasın hocam. süreci de ilerleyen zamanda paylaşırsan çok mutlu olurum. bir de gelir kaynağınız bireysel hesaplar mıydı? gelirlerin miktarı işlem başına çok yüksek olduğu için mi radara girdiniz yoksa gelen miktarlar az mıydı? (bin tl üzeri ya da altı). çok geçmiş olsun. umarım sonuç sizi çok üzmez.
Küçük küçük miktarlar vardı onun haricinde paytrden gelen rakamlar vardı toplu olarak. Çok fazla giriş çıkış olmuş bankaya büyük ihtimal çünkü exceldeki satırları sayarken yorulduk. Araştırma yaparken sebebini söylemiyolar belki de şikayet oldu hakkımda tam olarak bilemiyorum malum piyasada herkes raki

BORTECINE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açılış yapmasan unutulup gidecekti bende araba satıyorum vergi dairesinden aradılar gitmedim kulağımın üzerine yattım geçen gün vergi açtım bundan 1 sene önce satmış olduğum araçlarıda dahil edip vergi çıkardılar
Aslında mali müşavirler inceleme yapmalaroyla şirket kurmanın bi alakalı yok diyolardı ama sanıyorum etkisi var çünkü ben kurduktan 1 gün sonra çagırdılar