Togg konusunda yüzde yüz aynı fikirdeyiz. Bende kendi arabamızı kendi ülkemizde yapalım çok isterim ama %10 bile yerli değilken milleti %100 ü yerli diye kandırarak değil. Bana deseler ki şu anda %10 yerli ama ilerleyen yıllarda bu oran %100 olacak inşallah deseler başımın üstünde yerleri var ben yerli arabaya karşı değilim vatandaşın kandırılmasına karşıyım. Yukarıda okudum hala olsun yaptık ya diyenler var evet yaptık ama söylenilen gibi değil %100 yerli yapmadık bana %10 u yerli deseler daha çok sevinirim en azından doğru söylenmiş olur.
bir insan vatanhanii ilan edilmesi bu kadar kolay mı demişin evet bu ülkede kolay çok kısa anlatayım bende nasıl bu sıfata layık görüldüğümü;
yıl 2009 o zamanlar kamu kurumda memur olarak çalışıyorum malum yapı şu anda feetö diyorlar o zaman hocaeefendi diyorlardı kurum içinde bunların yemeğine çağırıldım dediğim laf şuydu o din sömürücünün hiç bir etkinliğine katılmadım küçük birde hakaret etmiştim. Başıma gelmeyen kalmadı sürgünler cezalar sonunda ihraçlar suçumuz neydi? bu gün söyleneni 15 yıl önce söylemek miydi o zaman bana da vatanhaini dediler o yaratığa o cümleleri söyledim diye 14 yıldır adalet arıyorum bunun üzerine hukuk fakültesi bitirdim yüksek lisans yaptım hala adalet gelmedi gelmez de çünkü aşağı tükürken sakal yukarı tükürsen bıyık oldu hee unutmadan bana o yıllarda cezayı verenler şu anda bürokrat ismini vermeyeyim paşalar gibi de hayatını sürüyor olan bize oldu bir yaratığa hocaefendi demedik diye oldu vatanhaini de olduk anlayacağın