turkmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş zaten basit kardeşim (kardeşim lafını hiç sevmem kendini üstten gören kişiler kullanıyor gibime geliyor) belirttiğin süre ve fiyat çok değil mi ? örnek iş e ticaret sitesi düzenleme ürün çekmek vs. adamın teklifi iş basit diye 100 TL oluyor. İş basit ise sen yap diyip engel attığım çok oluyor Sonra bu nasıl üslup sen düzgünce bi tavır göster. En basit işe bile minimum 2 saat gidiyor copy paste olsa bile, sen yapılan işe göstermeyip küçük görüyorsan kendin yap.

İş teklifi için yazıp sonrasında fiyat teklifi alıp dönüş bile yapmayan görgüsüzler. (Evet görgüsüzler) Bu tarz kişileri forumda engellemek için bir liste çıkarsak mı mükemmel olur bence.

İş yaptırırken kendini komutan hissedenler. Hocam şu da var ya şunuda geçirelim, şunu da yapalım, şu da var yeter daa. Vereceğimiz hizmet şu hocam gerisi ek ücrete tabii diyince de hocam anlaşma şu fiyat oluyor.

Forumda değişik insan çok fazla alışıyoruz
ben böylelerini direkt engelliyorum cevap vermeye tenezzül dahi etmeyen tipler çok, bir de teklif verdikten sonra cevap vermeyenleri özellikle takip ediyorum benden daha ucuza yaptırıp 3 4 gün sonra şikayet konusu açıyorlar dolandırıldım, işi yarım bıraktı, eksik iş yaptı diye

adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'deki max ticaret.
Sonra neden ilerleyemiyoruz
ülkeden bu tipleri gönderirsek 1 ay sonra Türkiye

turkmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir de iş yapıp ödemesini alamadığımız işler var tabi. Hatrı var diye iş yapıyoruz ama ödeme gelince hocam şirket vergisi ödedim hocam bugün geçeceğim ödeme gelecek diyip iş yaptırana kadar maşallah işten sonra ara bul inşallah olan tipler var. Allah herkese hayırlı müşteri hayırlı iş versin.
Sırf bu yüzden ödemeyi önce alıyorum, isteyen kabul eder isteyen etmez azıcık aşım ağrısız başım. burada sadece @akts; hocam ile sürekli olarak çalışıyorum bu zamana kadar hiç sorun da yaşamadık yaşamayız da çünkü verdiği işe kıymet veriyor üzerine düşüyor.

caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu aralar çok sık gelen 4 talep + 1 bonus:

1) Hakediş sistemine göre çalışıyoruz 1 ay çalış paran yatacak (Asla yatmaz)
2) Biz personel çalıştırmak için depozito alıyoruz (sigorta-maaş giderleri-şirket prosedürü).
3) Gönüllü yazar ol gelir olduğunda kârını alırsın.
4) Sürekli makale yazdıramam, sonuçta sen ölebilirsin: sana bir şey olabilir. Bana da yazmayı ve içeriği gömmeyi öğret ben yine senden makale alırım (Bedava hizmet talebi).
5) -FAVORİM- Benden aldığın SEO desteği ve makale ile x günde/ayda x hite ulaş, kendin yapmışsın gibi pazarla: E-book çıkar. (E-book'ta adın geçiyor, hizmette senin payın olduğu yazıyor...)
4. ve 5. benim de favorim, sizin üzerinizden bedava hem birşey öğrenmeye hem de para kazanmaya çalışırlar size ödemeye gelince mırın kırın ederler.