fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vasıfsız, eğitimsiz, sokakta selam, kahvede çay, cafede kahve içmeyeceğiniz adamların vatan haini demesi kötü bir olay değil aksine hoş bir olaydır. Çünkü böyle bir adamla aynı düşündüğünü düşünsene. şu an sana hakaret gibi geldi demi heh işte o yüzden bunlar allah bir derse bile inanmayacaksın.
Yok zaten takılmıyorum hocam sadece bazı kavramların bu kadar içi boş hale getirilmesi üzüyor insanı yoksa görsem tenezzül edip selam vermeyeceğim adam bana vatan haini vs demiş ona mı takılırım.

osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki de diyerek her şeyi söyleyelim, istediğimiz iftirayı atalım o zaman hocam. Örn: Sen hükümete sallamak için muhalefet partilerinden özellikle hdp yakınlığıyla bilinen uy.u ticaretinden ceza almış kişilerden aldığın paraların faturasını kestin mi desem ? Ne diyorsun demez misin 😊(Örnektir gerçeklik payı yoktur)

Beni destekleyen biri de aşağıda belki de alıyor ne var bunda dese .
Elden alınan paraya fatura kesilmez derim hocam. Gerçekten dikkat ediyorum da forumda iktidar ve iktidara yanlayan kişileri savunmak için göstermiş olduğunuz çaba takdire şayan. Herkesin kendi düşüncesi vardır bende malum kişinin bu kadar kendini parçalamayı bedavaya yapmayacağını düşünüyorum bu benim kendi düşüncem ve ispatlanamayacak bir düşünce. Adam faturayı göstermeyip kesmedim dese inanacak mıyız hayır incelemeye girdi desek bu tür bilgilerin mahkeme harici açıklanması zaten suç velhasılı kelam iftira dediğiniz şey böyle bir şey değil yani içiniz rahat olsun.