gofret parasına iş yaptırma e book satsalar zengin olur bunlar
Bazen paylaşmak istemediğim bilgiler oluyor anydesk üzerinden yapalım diyorum. Kabul etmeyen oluyor demek ki böyle mi düşünülüyormuş
Aman hocam yapmayın etmeyin
1- Logoyu bir tık büyütebilirmiyiz hocam (anlamadığının oda farkında müdahale etmeyince güzel olmadığını sanıyor )
2- Şu içeriği ve fontları şununla değişebilirmiyiz ( genelde bir işten çakmazlar , ürettiğiniz tasarımı tamamıyla değiştittirerek bozarlar )
3- en sevdiğim , web siteyi teslim ettikten sonra 6 ay sonra bile revize isteyeceklerini sanırlar (birkere ücret ödedikleri için tüm işlemler bitse dahi ömür boyu revize ve istek hakkı doğduğunu sanırlar
daha çok varda çok üşendim
revize konusu için ayrı bir konu hatta kitap yazmak lazım
Şuan çok yoğunum, siz bakın ben yazarım size , dönücem
Ödemeyi sonra iş bitince atarım , senle daha çok iş yapıcaz.
Bu ilk işimiz değil lütfen düşük fiyatlar ver , uçma çok
Dostum (Dostum lafını da hiç sevmem) , lütfen hızlı bitir (proje süresi 10 gündür 3 günde yazar)
Şu fiyata yapar misin ? şu kadara yaptılar daha önce ( O sırada asıl iş sahibinde ekstra fiyat verir ve kendi işi gibi davranır. kendi kazancını düşünür)
Hocam site gitti mi , siz girdikten sonra bir şeyler oldu ? (o sırada arkada sürekli kurcalayıp bozup düzeltmeniz için size yazar, o sırada siz daha işe başlamamışsınızdır)
o, projeyi kurcalayıp bozanlar ile ebu cehil cehennemde aynı katta yanacak sdigkşlsdşlfkasd