SEO paketi, sitenin mevcut durumuna göre nokta atışı uygulanmalıdır. Bu durumda çalışmanın, backlink eklenecek sitelerin durumu vb. önem kazanır.
Teşekkürler yanıtınız için
Tavsiyem iyi seçmen foruma 5 seneden fazladır herkes ile iyi kötü iş yapıyoruz yaptıgım iş konusunda ciddi sıkıntı yaşadım. En basit örneğim önüne gelen gecen baclınk alıyor yapıyor satıyor ee indexleme yok ne zaman yansır allah bilir .d oturdum herşeyimi kendim yapıyorum artık
Kesinlikle benimde edişem bu yönde olduğu için sizlerin tecrübe önerilerini almak istedim.
Çok ciddi çalışmalarda bulunmadım ama standart "paketlerin" çok bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Ya da şöyle söyleyeyim, sektörünüzle alakalı, sizin seçebileceğiniz siteler siteleriniz için her zaman daha yararlı olacaktır. Menuel, sakin ve istikrarlı çalışırsanız böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum. Düşünmek zorunda kalıyorum.
Ya da bana öyle denk geldi.
Saygılarımla
Teşekkürler yanıtınız için
Seo paketleri, hali hazırda uzun süredir (1-2yıl) çalışılmış siteler için etki getirebilir.
Fakat yeni bir projede Seo paketi alarak sitenizi getiremezsiniz, istikrarlı ve sabırlı bir seocu ile anlaşmanız gerekir.
Seo paketi alarak kesin iyi sonuç alacağım dememelisiniz.
Seo paketi diye bir şey aslında yoktur, seocu ve seonun işleyişi vardır.
İyi geceler iyi forumlar.
Benim projemde daha yeni o zaman biraz daha zamana bırakayım anlasılan. Teşekkürler bilgiler için