Allp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@GreenLight; hocam merhaba merak ettiğim için soruyorum, son durum nedir?
Merhaba. Bu yolda her şey iyi gitmedi elbette, çok sorun ve sıkıntı yaşadım Ancak vazgeçmedim gene bu yoldan. Aracımı satalı 6 ay kadar oldu. Bu süreç içerisinde yan gelir sağlayacak bir sistem sahibi oldum ancak en önemlisi yan geliri çok daha iyi hallere getirecek ve çoğaltacak derecede tecrübe kazandım. Buna ek olarak nasip olursa 1 haftaya kadar Dijital Ajans için ofis açıyorum. Sosyal medya yönetimi, Web site yönetim ve kurulum, içerik yönetimi ve bunlar gibi birçok alanda hizmet vereceğim.
Şu anlık gelişmeler bunlar. Çıktık bir yola bakalım neler bekliyor bizi Bu konu hep aklımda. Bir gün başardım diye burayı güncellemeyi hayal ediyorum

Not: Normalde E-ticaret sektöründe faaliyet göstermeyi planlıyordum ancak SEO ve web sitelerinde çok iyi olduğumu fark ettim. Ayrıca çok merakım ve hevesimde olduğu için sürekli kendimi geliştiriyorum. Bu nedenle sektör değişikliği yaptım. İşler yolunda giderse nişanlım için E-ticaret sektöründe çalışma yapacağım. Ben bu sektörde devam etmeyi düşünüyorum