minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kırıcı olacak olursam lütfen affedin uzun süredir kafamda dolanan soru bu çünkü mantığını anlamıyorum.
R10 sağ olsun evet her sene 1 gün platin veriyor ve kutlama için popup çıkıyor. Bu binlerce üyeye eşit ve sisteme bağlı oluyor. Yani yarın senin doğum gününse r10 bunu kutlarken yönetimin ruhu bile duymuyor. R10 özel olarak doğum gününü kutlamış gibi neden herkes her gün teşekkür konusu açıyor?

Konu agresif ise özür dilerim, eskiden mantıklı gelen bir çok şey artık anlamsız geldiği için gerçekten bunun anlamını merak ediyorum.

Bugün benim doğum günüm diye konu açılsa mantıklı üye doğum gününün altını çiziyor ama teşekkürle r10 doğum günümü kutladın olmuyor ya bana göre r10 kutlamıyor.

Defalarca yazmak istiyorum kimseye kastım yok sadece merak ediyorum.

İşte harika bir örnek. Kimse bankayı arayıp teşekkür etmiyor. Sonuçta orada da yazılım bu işi görüyor. Bankada kimse aaa bak bugün bu doğmuş hadi balon patlatalım demiyor.

isteyen istediği konuyu açabilir neden rahatsız oldunuz? bende bunu merak ettim mesela şu an.

Gençlerin heveslerini neden kırıyorsunuz? Sizin için basit bir olay fakat o yaştaki insanlar için büyük bir olay..

KAOS seven insanların sürekli açtıkları konuları görüp Neden R10 hakkında kötü konular açıp duruyorsunuz diye de konu açtınız mı?

Bırakın insanlar özgürce hukuk ve kurallar çevçevesinde istedikleri konuları açsınlar, düşünceleri ve duyguları manipüle etmeyin.

O konuyu açan insanların amaçları R10'a teşekkür etmek değil, Doğum gününün kutlanmasını istemek aslında