- Çok fazla özel mesaj ihtiyacı gerekiyorsa ticaret yapılıyordur, ticaret yapılıyorsa premium üyelik alınabilir.
- Anlık mesajlaşma sistemi FORUM ortamını bitirir.
- Siz ücretsiz olarak R10 üzerinden ticaret yaparak PARA kazanırken R10'un 'da PARA kazandığı bir sistemi "pintililk" olarak ifade etmek en basit tabiriyle "bencilliktir"
- Türkiye'nin en iyi yazılımcıları bizimle beraber. İstediğimiz an istediğimiz sistemi yazdırabilecek altyapıya, imkana, çevreye ve finansal güce sahibiz.
- PM sisteminin kotalı olması Premium üyelik satışlarını arttırmak ve Veritabanını gereksiz olarak şişirmemek adına planlandı.
- Türkiye'nin en büyük hosting firmalarından birisini 2004 yılında kurdum halâ bana ait bu yüzden tüm teknik detaylara hakimim.
Netfilx neden bedava üyelik vermiyor demek gibi birşey bu. Bir fayda sağlıyorsanız, Bir bedel ödemelisiniz.
Biz yinede size ücretsiz şartlarda ticaret yapma imkanı sağlıyoruz ki buna mecbur değiliz. Daha fazla ticaret yapmak istiyorsanız PREMİUM üyelik alarak diğer özelliklerden faydalanabilirsiniz.
R10 Dünya'nın en aktif Türkiye'nin en büyük WEBMASTER Platformu. Burada günlük dönen ticaretin hacmi çok ciddi oranda.
Güzel bir yerde dükkan/ofis kiralama maliyeti 1 Aylık en az 15-20 bin tl R10'da ise bir üyeliğin YILLIK fiyatları belli.
Herşeyi şeffaf olarak yazdım, R10 ile ilgili siz 3-5 şey düşünürken biz binlerce konuyu bir arada düşünüyoruz. İşin mutfağında olmadan dışarıdan 1-2 dakika düşünerek bir yorum bırakmak çok kolay geliyordur
iyi forumlar.