Script tüm satış haklarıyla @we1; adlı kullanıcıya devredilmiştir. Eğer satın almak isterseniz kendisinin konusuna şuradan ulaşabilirsiniz;

Konu linki: Tıkla ve git
Merhaba,

Otomatik, çok basit kullanımı olan IPv6 Proxy Üreten Bash / Shell script satıyorum. Çok uygun fiyata proxy üretip işlerinizi halledebilirsiniz.

Script Detayları:
  • Script Ubuntu 20.04 işletim sistemi olan sunucularda çalışıyor.
  • API bağlantılı sistemler için başlangıç komutları ile (parametreler) proxy kurma özelliği var.
  • Sınırsız port ile sınırsız proxy üretebilirsiniz.
  • Güncellemeleri otomatik tespit ediyor.
  • Reflesh modu ile belirlediğiniz her n dakikada bir kurduğunuz proxylerin IPv6 adresleri değişir.
  • TunnelBroker kurma özelliği ile sunucunuzda IPv6 olmasa bile proxy kurabilirsiniz!
  • Süre limitli proxy kurabilirsiniz.
  • İsterseniz HTTP, isterseniz SOCKS5 proxy üretebilirsiniz.
  • Başlangıç portu girerek proxyler kurabilirsiniz.
  • Ayarlar bölümünü kullanarak proxy listesinin hangi siteye yükleneceğini seçebilirsiniz.
  • Gelişmiş kurulum modu ile proxy kurulum sürecini çok daha stabil ve hızlı hâle getirebilirsiniz.
  • IPv6 Emulator özelliği ile otomatik tespit edilen IPv6 adresini değiştirebilirsiniz.
  • Rotating modu mevcuttur. Rotating modu sayesinde her requestte (istekte) proxynin IPv6 adresini değiştirebilirsiniz.
  • Whitelist/Blacklist modu ile proxylerin giriş yapabileceği siteleri yasaklayabilir veya sadece o sitelere girmesine izin verebilirsiniz.
  • Birden çok proxy modu kurabilirsiniz.
Örnek:
  1. Rastgele mod: Kullanıcı adı ve şifresi değişkendir. Her portun kendine ait kullanıcı adı ve şifresi vardır.
  2. Sabit mod: Kullanıcı adı ve şifresi sabittir. Her portta aynı kullanıcı adı ve şifre kullanılır.
  3. Public mod: Kullanıcı adı ve şifresi yoktur. Sadece IPV4:PORT kullanarak bağlanabilirsiniz.
  4. IP Korumalı mod: Kullanıcı adı ve şifresi değişkendir. Her portun kendine ait kullanıcı adı ve şifresi vardır. Ekstra olarak sadece belirlediğiniz IP adresleri proxy'e giriş yapabilir.
  5. IP Korumalı Şifresiz mod: Sadece belirlediğiniz IP adresleri proxy'e giriş yapabilir. Ekstra bir kullanıcı adı ve şifre koruması yok.
  • Her port farklı IPv6 adresinden çıkış yapıyor.
Örnek:
  1. Port 1000 » xxxx:xxxx:x:xxx:x:44bc:a182:aefc:1ca7
  2. Port 1001 » xxxx:xxxx:x:xxx:x:a42a:23ec:f42a:33ab
  • Sunucu yeniden başlatılırsa (reboot atılırsa) proxyleri başlat bölümünden yeniden başlatabilirsiniz.
  • Script IPV4:PORT:KULLANICIADI:SIFRE formatında proxy üretiyor.
  • Üretilen proxyleri zip kullanarak şifreleyip size link veriyor.
  • Belirli bir port aralığını durdurabilirsiniz.
Örnek:
  1. Port 1000 ile port 1500 arasındaki tüm proxyleri durdurabilirsiniz.
  • IPv6 desteği olan tüm sunucularda kullanabilirsiniz.
  • Script sadece Vultr, Merichost, Sunucu.al, gmhost.ua, Webcloud, onlinesunucu.com sunucularında test edilmiştir. Onun dışındaki sunucu sağlayıcılarında da çalışabilir ancak çalışmazsa kesinlikle destek vermiyorum.
  • Scriptte izin verdiğim yerler dışında herhangi bir kod değişikliği yapılırsa destek vermiyorum.
  • Sadece /64, /48 ve /32 subnet'inde çalışır.
  • Kurulum için teknik detaylara veya sunucu bilgisine gerek yok. Sadece scripti çalıştırıyorsunuz, onu nasıl yapıcam derseniz her konuda destek oluyorum
Satın Alım İşlemleri:
  • Anlaşma yapıldıktan sonra eğer isterseniz sizden sunucu bilgilerini alıyorum ve scripti kullanarak sunucunuzda 5 adet proxy üretiyorum. Eğer sizden "proxylerde sıkıntı yok" gibi bir onay alırsam scripti size gönderiyorum. Script iletildikten sonra HERHANGİ BİR DURUMDA iade istenilirse iade verme zorunluluğum yoktur.
  • Script satın alındıktan sonra 1 ay boyunca ücretsiz destek veriyorum. 1 ay sonunda destek almak isterseniz 200TL ödemek zorundasınız. Yoksa destek vermek zorunda değilim.
  • Bu kuralları istediğim zaman değiştirebilirim.
  • Scripti iznim dışında herhangi birine vermek, satmak veya ücretsiz şekilde paylaşmak kesinlikle yasaktır! Paylaşan kişi hakkında hukuki işlemler başlatılır.
  • Satın alan kişi bunları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Script içinden örnek görsel:

İletişim: WhatsApp için Tıkla
Fiyat: 1500TL

Referanslar:
ybsci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım ilk kullanan kişilerden birisiyim. Herşeyden önce mükemmel bir insan ve her türlü sorunda anında dönüş yapıyor. Sorunsuz bir şekilde üretim yapmaktayım.
Bamb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı teknik destek anlamında hiç şüpheniz olmasın arkadaş sonuna kadar ürününün arkasında problemsiz kullanabilirsiniz.
Kerberos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı, ilgili ve kaliteli bir arkadaş. Her konuda desteği oldu, teşekkür ediyorum
Mesut78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı tüm aşamalarda yardımcı oldu full destek. Çok teşekkürler
bilgigucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı, mükemmel destek sunuyor bu alanda hizmet veren arkadaş bulmak oldukça zor, ilgisi ve alakası için teşekkür ediyorum.
Lawen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
proxy sc alınmıştır çok ilgili bi arkadaş
enesmertc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ipv6 script aldım. Çok ilgili, çok kibar. Elinden gelen desteği yapıyor. Teşekkürler hocam.
oguzhana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satın aldım ve sorunsuz bir şekilde işimi görüyor
ahmet_y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. İlgili bir satıcı sorulara sabırla cevap veriyor. Teknik destek konusunda sorun yaşamazsınız.
GetTeac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. İlgili bir satıcı sorulara sabırla cevap veriyor. Teknik destek konusunda sorun yaşamazsınız.
mahelbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı, hocam her konuda yardımcı oluyor. Gönül rahatlığı ile ticaret yapabilirsiniz.
akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rise script aldık, her sorumuzu sıkılmadan cevapladı. Çok teşekkür ederiz hocam. Verdiği hizmetin arkasında birisi
omuryayla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy script alındı ilgili ve çok nazik bir arkadaş. Scriptide sorunsuz ve mükemmel çalışıyor tavsiye edeirm.
DVTSEC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli Yazılım Emeği için teşekkürler
onurcerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script alındı. script emek kokuyor. teşekkürler.
metflixe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script alındı. ilgili arkadaş teşekkürler
GuarDofErun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamdan botu aldım hızlıca kurup proxylerimi oluşturdum gayet güzel çalışıyor tavsiye ederim.
rtaxads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxy Script alındı çok memnunum. Uzun süredir destek veriyor sağolsun -vultr için kullanıyorum gayet sorunsuz- teşekkür ederim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%90 maliyetim indi, sorunsuz çok basit bir şekilde istediğim sayinin 4 5 katını üretebildim.
Github'da mi aramadim, eski satanlara mi sormadim hepsi patlak çatlak.
Arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Parasini fazlasi ile hak ediyor.
Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım yapıldı.İlgi alaka gayet iyi .Teşekkürler.
Yabgu32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın Scripti çok başarılı, yaptığı güncellemelerde de çok yardımcı oluyor. Bu aralar en çok işime yarayan script, kendisine teşekkür ediyorum
DigitalAccountMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar uzun zamandır kullanıyorum, çekinmeden alabilirsiniz. Bir çok seçenek mevcut ve arkadaş gerçekten ilgili. Sadece script konusunda değil diğer konularda da kendisinin çok yardımı dokundu. Mutlaka öneririm
bilgigucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu alanda en iyisi diyebilirim uzun zaman geçmesine rağmen her türlü desteği sağlıyor ticaretinden memnun olduğum sayılı kişilerden kendisi
NaTioNaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti satın aldım ilgili ve dürüst bir arkadaşımız. Script kullanımında herhangi bir problem yaşamadım, kendisi neyin nasl olduğunu ayrıntılı bir şekilde gösterdi sağolsun. v6 proxy ihtiyacı olanların kullanmasını tavsiye ederim. Teşekkürler.
Polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
scripti satın alalı 1 aydan fazla oldu ve sorunsuz kullanmaya devam ediyoruz. teşekkürler.
Çok daha fazla referans var. Kimisi gizli kalmak istiyor, kimisi de yorum yapmak istemiyor. Yorum yapacağını söyleyenleri bekliyorum, ekleyeceğim