Af falan gelecegini sanmıyorum vermezde 4 gözle onu bekliyorum bende ama vermez ama şunu verebilir bazı suclar hariç kısmi indirim yapar onuda bahane olarak şunu söyler acıktakiler 5 senedir izinde ülkemizde adalet çerçevesi altında kapalı mahkumlarada 5 yıl indirim veriyoruz diyecek beklenilen o benim düşünceme göre
Açıktakiler 2020 Nisan 15 Den Beri İzinde Yani 5 Yıl Olmadı Henüz Daha 3 Yıl Bile Olmadı.
Bende O Tarihde İzne Çıkmış Hala İzinde Olan Bir Mahkumum.
Ayrıca 2016 Yılında ve 2020 Yılında İnfaz Düzenlemesi Adı Altında İnfaz Süreleri 2016 Yılında 1/2 Olarak Değiştirildi. Aynı Suçlara Tekrar 2020 Yılında İnfaz Düzenlemesi Adı Altında Düzenleme Getirildi. 2016 Yılında İnfaz Düzenlemesiyle Dışarı Çıkan Çoğu Kişi Tekrar Cezaevine Geri Döndü. O Yıllarda Cezaevinde Olduğum için Özğürlüğe Gönderdiğimiz Kişilerin Çoğu Geri Geldi.
Sonuç Olarak Ben ve Benim Gibi Aynı Maddeden Yargılanan Kişiler (81/29) 2016 ve 2020 Yılında Çıkan İnfaz Düzenlemelerinin Hiç Birinden Faydalanamadık. 2020 Yılında Çıkan İnfaz Düzenlemesi ve Korona İzini nedeniyle Ancak İzne Gönderildik. Cezam İse 2024 Şubat Ayında Bitiyor. Demem o ki İçerde Gerçekden Çok Masum İnsanlar Yatıyor. Suçlu Yok mu var Çok var Lakin Çokda Masum İnsan Var. İnanın Ömürlük verilen Cezaların Duruşmaları 5 Dakika Sürüyor. Kimse Demiyor ki Teröristler Çıksın, Tecavüzcüler Çıksın. Lakin 2016 ve 2020 Yılında Hiç Bir İnfaz İndiriminden Yararlanmayan Diğer Mahkumlara da Aynı Oranda Bir İndirim Gelsin. Mahkum Aileleri de Bunu İstiyor.