7 aylık bir ilişkim vardı. Evlenme teklifini ettim. Para biriktirmeye de başlamıştım. Fakat 2 gün evvel aldtıldığımı öğrendim. Her yeri yakıp yıkasım geldi ama hiçbir şey de yapamadım. Benden önceki eski sevgilisiyle aynı anda beni idare ediyormuş fakat bundan ikimizinde haberi yokmuş. Ona benden ayrıldığını söyleyip ona geri dönmüş. kızı da eski sevgilisini de karşıma oturttum ve konuştuk sonuç benim için yıkım oldu. Masadan kalkıp gitmekten başka elimden bir çare gelmedi.
Şimdi çalıştığı iş yerine ben soktum. işten çıkartabilirim. şu an böyle bir zarar verebilirim. Ama öylesine öldürdü ki beni zarar bile vermek gelmiyor içimden. Tek sığınağım kimseye zarar vermemiş olmam ve bu durumun işler iyice ciddiye binmeden anlaşılmış olması.
Bunu nasıl öğrendiğimi de söyleyeyim. Annemin duası olduğunu düşündüğüm bir arkadaş İnstagramdan bana yazdı. Kız bana instagramdan bir şey gönderirken beni görmüş. Dedi ki böyle böyle bi eleman var sen sevgilim diye kayıtlıydın bi çocuk vardı whatsapta kayıtlı değildi ama onla da duygusal konuşuyırlardı. Parmadğında da tektaşı görünce durumu anladım. Benim canım çok yandı seninki de yansın istemiyorum. Diyerek bana instagramdan ulaştı
Senin arkadan bu işi çevirebiliyorsa direk gidip işten çıkarttırırdım.
Sonuçta girdiği firmaya senin aracılığınla girdi sanırım. Başka iş çevirip canını hepten sıkacağına işten çıkart. Eğer çıkarıldığında da sana yazarsa cevap vermezsin.
Anlatırken içimin yağları eridi.